Algemene voorwaarden Airportservice Stedendriehoek

 1. Boeking en uw Vluchtgegevens.

 2. Vergelijk uw vluchtgegevens met de gegevens die vermeld staan op uw Airportservice Stedendriehoek bevestiging.
  Indien deze gegevens niet met elkaar overeenstemmen, neemt u dan uiterlijk 48 uur vóór incheck- of aankomsttijdstip contact op met 0570 - 60 00 01.
  Indien u binnen 48 uur voor vertrek of aankomst een eventuele wijziging doorgeeft, kunnen wij u niet binnen onze voorwaarden vervoeren. Wij zullen echter alles in het werk zetten de wachttijd tot een minimum te beperken.

 3. Ophaaltijd heenreis.

  1. Het tijdstip waarop u van huis wordt opgehaald, wordt u de middag voor vertrek tussen 14.00 en 17.30 uur telefonisch medegedeeld. In geval u niet bereikbaar bent, kunt u na 17.30 uur zelf bellen naar 0570 - 60 00 01.
  2. De marge rondom het ophaaltijdstip is 15 minuten (ervoor en erna). Indien de chauffeur 15 minuten na de geplande ophaaltijd niet aanwezig is, kunt u bellen met 0570 60 00 01

 4. Bagage.

 5. Het vervoeren van twee stuks bagage en één stuk handbagage per betalende passagier is inbegrepen. Het meenemen van extra bagage is mogelijk, mits dit vooraf is aangemeld. Hiervoor wordt een toeslag in rekening gebracht.
  Dit geldt ook voor het vervoer van fietsen, skies, golfuitrusting, duikuitrusting e.d.
  Airportservice Stedendriehoek is niet aansprakelijk voor zoekraken van of schade aan uw bagage.

 6. Vertragingen onderweg.

 7. Airportservice Stedendriehoek kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, die tot gevolg hebben dat u de vliegtuigaansluiting mist. U kunt er echter verzekerd van zijn dat wij er alles aan zullen doen om dit te voorkomen.

 8. Terugreis.

  1. In geval de aangemelde vlucht is vertraagd, hoeft u dit niet door te geven. Airportservice Stedendriehoek houdt hier al rekening mee.
  2. U dient zich binnen één uur na landing te melden bij de STA-balie in aankomsthal 4.
   Indien uw vlucht voor schema-aankomsttijd is geland, kan het voorkomen dat het aantal minuten dat uw vlucht eerder is geland, bij de wachttijd wordt opgeteld.
  3. Bij melding aan de balie later dan één uur na landingstijd van het aangemelde vluchtnummer wordt geen garantie gegeven dat u binnen anderhalf uur na melden vanaf Schiphol vertrekt. Dit geldt ook bij vertragingen van meer dan twee uur.
   U kunt echter altijd met de eerstvolgende gelegenheid mee.
  4. Bij aankomst op een andere luchthaven dan Schiphol gelden lid a t/m c in combinatie met het bij de reservering afgesproken trefpunt.

 9. Wijzigingen.

 10. Wijziging vluchtnummer en/of datum van uw terugreis uiterlijk 48 uur voor aankomst van de aangemelde vlucht of indien u eerder aankomt uiterlijk 48 uur voor dat eerdere aankomst tijdstip, dient u zelf door te geven. Voor het doorgeven van vluchtwijzigingen vanuit het buitenland kunt u gebruik maken van het telefoonnummer +31 570 60 00 01.

 11. Betaling.

 12. Het verschuldigde bedrag dient aan de chauffeur te worden betaald. In geval van een retour dient u heen en terugreis op de heenreis te voldoen. U krijgt van de chauffeur dan een betalingsbewijs.


 13. Annulering.

 14. Annuleren van de Airportservice tot 24 uur voor vertrek of aankomst is kosteloos. Bij annuleringen binnen 24 uur voor vertrek of aankomst worden de kosten van de Airportservice voor 50% in rekening gebracht.

 15. Vervoersvoorwaarden.

 16. Voor zover in deze algemene voorwaarden niet anders is geregeld, zijn van toepassing de Algemene vervoersvoorwaarden en betalingscondities voor het vervoer van personen met personenauto's gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te s'Gravenhave op 6 september 1993, aktenummer 222/1993 door Koninklijk Nederlands Vervoer. Op verzoek zenden wij deze voorwaarden toe.

0570-600001

Reserveren.
Via deze site kunt u snel online reserveren. ...
Tarieven Schiphol.
Kijk snel naar onze scherpe tarieven. U kunt de tarieven per plaats vinden. ...
Tarieven overige luchthavens.
Tarieven overige luchthavens op aanvraag. ...
Contact.
U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor vragen en/of opmerkingen. ...